Home
Bevezetése Termék Innováció Forgalmazók Szerviz Elérhetoségunk
 
Innováció

A Sears Manufacturing Company 1855 óta tervez és gyárt emberi testhez igazodó üléseket. A vállalat mint a felfüggesztéses ülések világvezeto cége elkötelezett az innováció révén elérheto vevoi megelégedettség mellett és folyamatosan új technológiák kidolgozásán fáradozik az utazási teljesítmény és kényelem további növelése érdekében.

Aktív felfüggesztési rendszer

Az elso aktív felfüggesztésu ülést a John Deere & Co. vállalattal együtt fejlesztettük ki 2001-ben. Az aktív felfüggesztés elvét az üléstechnológia terén elért számottevo lépésként tartják számon, melynek következtében 2001-ben elnyertük az innovációért járó aranyérmet az Agritechnica kiállításon.

Ennek az újításnak a lényege egy hidraulikus muködteto szerkezetbol / szelepbol / vezérlo egységbol / érzékelobol álló rendszer, amely a felfüggesztési rudazatra hatva közömbösíti a jármu felol érkezo negatív hatásokat.

Jellemzok

Érzékeli és kiegyenlíti a függoleges mozgásokat és képes az ülés függoleges mozgásainak akár a 90%-át csillapítani.
Érzékeny a sebességre, így kiváló utazási teljesítményt biztosít az adott terepviszonyoktól függetlenül, mivel csökken a testtömegre jutó rezgések száma. Ennek következtében a vezetot kevésbé terheli, csökkenti a fáradékonyságot és megnöveli a teljesítoképességet.

Az aranyérmet elnyero John Deere aktív ülés:

A muszaki diagramok az utazási teljesítmény terén elért javulást mutatják:

 

 

© 2005 Dataflight Ltd